Beste huurder

In de volgende jaren slaan de sociale huisvestingmaatschappijen en sociale verhuurkantoren in Vlaanderen de handen in elkaar om samen woonmaatschappijen te vormen. Concreet betekent dit dat er in jouw gemeente op termijn slechts één centrale woonorganisatie zal zijn.

Verspreid over heel Vlaanderen komen er in het totaal 42 regionale woonmaatschappijen.

!Mpuls Menen-Wervik zal in de regio Zuid-West-Vlaanderen-West een nieuwe woonmaatschappij vormen met De Leie en SVK Woonsleutel. Het doel van deze samenwerking is om onze dienstverlening zo eenvoudig, klantvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Goed om te weten: voor jou verandert er momenteel helemaal niets. Onze dienstverlening en jouw contactpersoon blijven gewoon dezelfde. We houden je verder op de hoogte via onze website/sociale media/de huurderskrant/… van hoe onze woonmaatschappij er precies uit zal zien.

Heb je vragen hierover?

Contacteer info@wm-impuls.be of bezoek www.sociaalwonen.be