1. Home
  2. /
  3. Jouw mening...

Jouw mening telt!

Woonmaatschappij !Mpuls startte in januari 2019 met tevredenheidsmetingen bij haar huurders en kandidaat-huurders. Met deze bevragingen willen we onze dienstverlening evalueren en verbeteren. Maandelijks communiceren we via sociale media welke doelgroep aan de beurt komt.

Ontving je van ons een vragenlijst rond tevredenheid?

  • Via mail: is jouw mailadres bij ons gekend, dan ontvang je de vragenlijst per mail. Volg de instructies in de mail om de vragenlijst af te werken. Bekijk zeker ook jouw ongewenste e-mails.
  • Per post: is jouw mailadres niet bij ons gekend is, dan ontvang je de vragenlijst per post.

Wij vragen om de vragenlijst bij voorkeur online in te vullen. Klik HIER om jouw persoonlijke code in te geven en de vragenlijst in te vullen. Heb je geen toegang tot het internet? Werk de vragenlijst dan af op papier en deponeer deze in onze brievenbus (Volkslaan 302/0201, 8930 Menen).

Wat doen jullie met de antwoorden?

Alle antwoorden worden anoniem en met de grootste zorg verwerkt. Zo willen wij onze werking nog beter op jullie afstemmen. De resultaten van elke bevraging en de daaraan gekoppelde verbeteracties communiceren we steeds via onze huurderskrant ‘t !Mpulsje of ons jaarverslag.