1. Home
  2. /
  3. Jouw mening telt!

Jouw mening telt!

Vanaf 2023 zullen we een nieuwe methode hanteren om de tevredenheid van onze huurders te meten. We stappen af van alle verschillende enquêtes en gaan over tot één grote algemene bevraging. We beginnen in maart met het opstellen van de vragenlijst. Dit doen we in samenwerking met de HAR (huurdersadviesraad). In een open gesprek komen ideeën en voorstellen aan bod. Op basis van daarvan gaan we aan de slag en creeëren we een vragenlijst. Deze lijst wordt nadien uitgetest door een 10-tal personen en zo komen we tot onze definitieve vragenlijst.

In het najaar van 2023 gaan we dan op pad met onze vragenlijst. We zullen de huurders bevragen via huisbezoeken, bezoeken van de technische dienst, via de activiteiten die we organiseren en de bewonersvergaderingen.

We hopen alvast op een grote respons!

    Enkel op die manier is onze bevraging waarheidsgetrouw en kunnen we onze werking aanpassen. Enkele deelnemers zullen ook in de prijzen vallen. Op het einde van het jaar loten wij er enkele gelukkigen uit – deze personen winnen een cadeaubon!

    Wens jij ook op een of andere manier mee te werken aan onze grote bevraging? Mail dan naar onthaal@impuls.be. Alvast bedankt!